Hvilke avgifter har Bitcode AI?

Bitcode AI Crypto er provisjonsfri når det kommer til handel og investering i digitale eiendeler, noe som betyr at de ikke åpenbart tar noen handelsgebyrer for tjenestene sine. Imidlertid tjener selskapet på spredningen når de utfører handler. Investeringsappen bruker sin Smart Order Router for å oppnå de beste prisene for brukere ved å koble til over et dusin sentraler. Ved å spare brukere penger sparer selskapet også penger ved å utnytte prisforskjellen i spreaden og ta en del av overskuddet.

Er Bitcode AI Crypto lovlig?

Ja, Bitcode AI Crypto og dets tjenester er helt legitime. Alle kontanter som holdes i amerikanske dollar på plattformen støttes av FDIC opp til $250 000. Selskapet er basert i USA og ble grunnlagt i 2017 av Stephen Ehrlich, Gaspard de Dreuzy, Oscar Salazar, Philip Eytan og Serge Kreiker.

Er det trygt å investere med Bitcode AI?

Bitcode AI Digital bruker en rekke sikkerhetsprotokoller for å sikre sikkerheten til plattformens brukere. Din informasjon forblir trygg gjennom hele prosessen gjennom en kryptert overføringsprotokoll og kryptert lagring av informasjonen på en offline (kald) server. Som tidligere nevnt, når pengene dine lagres som kontanter eller amerikanske dollar, er pengene forsikret av FDIC opp til $250 000.

Kryptovalutaer har en tendens til å være relativt flyktige, noe som betyr at de kan endre seg i verdi på kort tid. Det er avgjørende å alltid praktisere gode risikostyringsteknikker, siden noen digitale eiendeler kan være spekulative og endre verdi betydelig på kort tid.

Er det riktig for deg?

For alle som bor i USA (unntatt New York foreløpig) som ønsker å bli involvert og begynne å investere i kryptovalutaer, kan glede seg over kryptoinvesteringsappen. Den er designet med tanke på alle for å hjelpe de med lite kryptokunnskap og til og med de som har vært involvert i digitale eiendeler.

En annen faktor å vurdere er rentene som tilbys av Bitcode AI Crypto. Selskapet tilbyr opptil 10 % APR-rente bare for å holde visse digitale eiendeler.

Sammendrag av Bitcode AI Crypto Review

Bitcode AI Crypto-megleren er en utmerket investeringsapp for alle som ønsker å investere i kryptovalutaer eller leter etter en ny megler å overføre til.

Appen har et bredt utvalg (85+) av digitale eiendeler som investorer kan velge mellom og investere i, for eksempel bitcoin, ethereum og dogecoin. Handel og investering i kryptovalutaer er helt provisjonsfritt gjennom mobilinvesteringsappen. De eneste gebyrene som selskapet tar for er når de kan slå den noterte prisen for en digital eiendel. De vil da ta en del av differansen og etterlate deg med resten av besparelsene.

Selskapets Smart Order Router er en av de beste funksjonene for kryptomegleren da systemet kan identifisere de beste prisene og videresende dem til brukeren. Investorer kan tjene renter (opptil 10 % APY) for å investere og holde på visse kryptovalutaer.

Appen er lastet med pedagogiske ressurser, en live nyhetsstrøm, avanserte kartverktøy og en innebygd fortjeneste- og tapskalkulator for å hjelpe brukere med å komme i gang med sin kryptoinvesteringsreise.

Bitcode AI møter hard konkurranse fra store navn som Robinhood og Coinbase. Likevel ser det ut til at Bitcode AI har skapt et marked for seg selv med ekstra tilbud og funksjoner som renter og valg av aktiva.

Den eneste ulempen som Bitcode AI har akkurat nå, er dens begrensede tilgjengelighet utenfor USA og i New York, selv om selskapet har planer om å utvide senere i år. Mangelen på en desktopversjon kan også være en dealbreaker for noen mennesker, men de jobber også med å utvikle en og har for øyeblikket en testbetaversjon som er live.

Totalt sett tilbyr kryptomegleren en utmerket tjeneste for alle som ønsker å bli involvert i kryptovalutaer og begynne å tjene penger. Appen er enkel å installere og registrere deg for, og du kan begynne å investere så snart pengene dine er klare.

Die Kommentare sind geschlossen, aber trackbacks und Pingbacks sind offen.