Huobi lanceert Globale DeFi Alliantie om Oost en West samen te voegen

Kan teamwork de gefragmenteerde crypto-ruimte samenbrengen?

Huobi DeFi Labs heeft een wereldwijde DeFi-alliantie gelanceerd, die tot doel heeft universele protocolstandaarden voor de DeFi-ruimte vast te leggen en de communicatie binnen het DeFi-ecosysteem te verbeteren. De alliantie zal ook onderzoek doen naar opkomende DeFi-protocollen om toekomstige crisissen in de gemeenschap te helpen vermijden. De leden van de alliantie zijn MakerDAO (MKR), Compound (COM), Nest (NEST) en dYdX (dYdX).

In een interview met Cointelegraph zei Huobi’s chief investment officer Sharlyn Wu: „We moeten samenwerken met het hele ecosysteem. Maar we willen werken met de beste projecten die er zijn en ervoor zorgen dat onze gebruikers er toegang toe hebben.“

Wu zegt dat de alliantie ook de gefragmenteerde crypto ruimte wil samenbrengen en de culturele kloof tussen het Oosten en het Westen wil dichten:

„We voelen dat er een isolement bestaat tussen de gecentraliseerde uitwisselingen, financiële instellingen en de wereldgemeenschap, en dat we die kloof willen dichten. En ook het enorme culturele verschil tussen het Oosten en het Westen, en we voelen dat ook als een deel van onze verantwoordelijkheid om het Oosten en het Westen, de gemeenschap, samen te brengen“.

Wu, die eerder toezicht hield op de blokketen strategie en investeringen bij China Merchant Bank International, of CMBI, gelooft dat de toekomst van de financiën gedecentraliseerd is. Ze verwacht dat de traditionele financiële instellingen de komende 10 tot 20 jaar zullen overgaan naar DeFi:

„Er is geen reden om niet naar Bitcoin Investor te gaan, want als je naar dat systeem gaat, hoef je geen kredietrisico te nemen. En je loopt op een geautomatiseerde manier zonder menselijke tussenkomst.“

Wu gelooft dat op de korte termijn, Blockchain technologie waarschijnlijk geen invloed heeft op de Amerikaanse en Chinese relaties, omdat het op dit moment te klein is om te worden opgemerkt door de mainstream. Ze gelooft echter dat de toekomst grenzeloos en eenduidig is:

„Met Crypto en DeFi bouwen we aan een nieuwe economie en maatschappij die in de wolken is. Deze maatschappij, deze economie, kunnen we niet echt denken over de dingen in termen van landen. En ik weet dat de fysieke wereld kapot is. De dingen raken meer en meer geïsoleerd. Maar vanuit mijn werk in de crypto ruimte, kan ik voelen dat de crypto wereld meer geïntegreerd is dan ooit. En ik denk dat het steeds sterker wordt.“

Die Kommentare sind geschlossen, aber trackbacks und Pingbacks sind offen.