Bitcoin om het belangrijkste buigpunt te zien in komende

Bitcoin om het belangrijkste buigpunt te zien in komende weken

Bitcoin staat waarschijnlijk op het punt om een belangrijk buigpunt te bezoeken, zo blijkt uit historische gegevens.
Philip Swift, een crypto-asset-analist, merkte onlangs op dat Bitcoin in de afgelopen vier jaar een cruciale omkering heeft ondergaan midden in december, namelijk tussen 15 en 18 december.
Deze cycliciteit zou suggereren dat Bitcoin waarschijnlijk midden december een buigpunt zal ondergaan.

Bitcoin om een belangrijk buigpunt te zien, Historische data shows

Bitcoin staat waarschijnlijk op het punt om een belangrijk buigpunt te bezoeken, zo blijkt uit historische gegevens.

Philip Swift, een crypto-asset-analist, heeft onlangs de onderstaande grafiek gedeeld. Het laat zien dat Bitcoin de afgelopen vier jaar een cruciale ommekeer heeft Bitcoin Trader ondergaan in het midden van december, namelijk tussen 15 en 18 december.
Herladen en gratis spins beschikbaar elke dag, voor elke speler, in mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Speel nu!

In 2016 begon Bitcoin in een parabolische stierenloop van sub-$1,000 prijsniveaus naar $20,000. In 2017 bereikte de leidende cryptocurrency een cyclus top op $20,000. In 2018 bereikte BTC de bodem in de $3.200 regio na een brutale berenmarkt.

Deze cycliciteit zou suggereren dat Bitcoin waarschijnlijk een buigpunt zal ondergaan in het midden van december, iets meer dan 10 dagen later. Swift suggereert dat dit een stijgend buigpunt zou kunnen zijn dat een nieuwe parabolische stierenloop kan starten:

„De cyclische aard van Bitcoin: 15-18 december 2016. De parabolische stierenrennen beginnen op 15-18 december 2017: Cyclus top 15-18 dec 2018: Cyclusonderzijde 15-18 dec 2019: Post Plustoken laag 15-18 dec 2020: ??? Misschien niets dit jaar OF… kleine terugtrekking in het midden van december voor de nieuwe parabolische stierenrennen?

 

Grafiek van de prijsactie van BTC over de afgelopen jaren met een cyclusanalyse door cryptohandelaar Philip Swift (@PositiveCrypto op Twitter)

Wedden op stieren

Terwijl sommigen hier bearish groeien en zeggen dat Bitcoin zich te ver en te snel heeft verzameld, wedden velen dat de stieren zullen winnen.

Lange tijd heeft Bitcoin-analist Willy Woo onlangs verklaard dat zijn modellen suggereren dat de munt in de richting van $200.000 en $300.000 in het komende jaar zal schommelen. Verwijzend naar een van zijn prijsmodellen die eerdere hoogtepunten in de prijs van de leidende cryptocentrische munt voorspelden, schreef Woo onlangs:

„Mijn topmodel dat $200.000 per BTC suggereert tegen eind 2021 ziet er conservatief uit, $300.000 is niet uitgesloten. De huidige markt betaalde gemiddeld $7456 voor hun munten. Jullie zijn allemaal genieën.“

Woo is ook bullish op Bitcoin om fundamentele redenen. Als een on-chain analist heeft hij de afgelopen maanden een gezamenlijke inspanning gezien om de toonaangevende cryptocurrency te accumuleren, wat uiteindelijk zal leiden tot het „verzenden[ing] van BTC“:

„Ik ben nog nooit zo bullish geweest voor 2021. Deze heraccumulatiefase valt samen met de uitputting van de spotmarktinventaris, die ruwweg 2x langer en dieper is dan de vorige cyclus. Het zal BTC sturen.“

Velen verwachten ook dat digitale activa en alternatieve valuta’s aan kracht zullen winnen naarmate de Amerikaanse dollar steeds lager wordt. De waarde van de U.S. Dollar Index (DXY) is volgens de belangrijkste gegevensbronnen net onder 92,00 geduwd.

Die Kommentare sind geschlossen, aber trackbacks und Pingbacks sind offen.